Om caféen

Historien bag

I 2012 etablerede områdeløftet i Haraldsgadekvarteret i samarbejde med lokale ildsjæle, Caféen Skjolds Plads.

Ideen var, at skabe et samlingssted for kvarterets mange forskellige beboere, samt gæster fra andre dele af København.

I dag, godt 4 år senere ligger en veldrevet socialøkonomisk cafe, drevet non-profit og på markedsvilkår, lige bag metrohegnet til den kommende Skjolds Plads metrostation.

Her bydes hver dag i åbningstiden på alskens lækkerier og godt samvær med andre, ligesom vi jævnligt arrangerer events, både alene og i samarbejde med andre aktører.

hjort-for-web
books

Vores team

Teamet bag Caféen Skjolds Plads består af en daglig leder, som i samarbejde med stedets kok og et antal frivillige sørger for at alt går som smurt.

Bag de daglige aktører står yderligere Foreningen Skjolds Plads og dertil knyttet kompetent bestyrelse, bestående af repræsentanter fra frivilligkorpset, almene medlemmer, samt eksterne aktører.

Men ingen Café uden vores allervigtigste aktører: Gæsterne
Her tæller både lokale beboere, deres gæster samt omkringliggende virksomheder, andre foreninger og eksterne medarrangører af events.

 

BLIV MEDLEM AF FORENINGEN SKJOLDS PLADS

Har du ikke mulighed for at være frivillig eller vil du bare også gerne støtte os økonomisk kan du tegne medlemskab af foreningen for 100 kr. / år. Vil du vide mere, kan du altid sende os en mail eller komme forbi i caféens åbningstid

 

Bliv frivillig i caféen

Kunne du tænke dig at indgå i vores superdejlige team af engagerede frivillige og få erfaring med cafedrift, samt en masse gode oplevelser sammen med os og vores kunder - så hører vi meget gerne fra dig.

Vi har arbejde til dig i både køkken og cafe, ligesom du kan arbejde med PR og vedligehold af digitale platforme, rengøring og meget andet.

Kom enten forbi os i åbningstiden eller send en mail i vores retning